Ruim 37% pootgoed in nacontrole verlaagd

17 okt 2019

Bericht

Ruim 37% pootgoed in nacontrole verlaagd

De resultaten van de nacontrole zijn iets positiever, ruim 37% van het pootgoed wordt verlaagd in klasse.

Veel telers maken gebruik van de mogelijkheid van heronderzoek. Op dit moment verwacht de NAK geen vertraging in het onderzoek op te lopen omdat nog niet alle pootgoed is gerooid, de voorraad te bemonsteren partijen is daarvoor nog groot genoeg.

Aanvragen heronderzoek

Het aanvragen van een heronderzoek voor de nacontrole moet binnen zeven kalenderdagen gebeuren. Na deze zeven kalenderdagen wordt een aanvraag voor een heronderzoek niet meer geaccepteerd.

Verlagingspercentage nacontrole

Onderstaande afbeelding laat het verlagingspercentage van de nacontrole zien.

 

Bron: NAK

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Ruim 38% van het pootgoed in nacontrole verlaagd

Ruim 38% van het pootgoed in nacontrole verlaagd

3 okt 2019 Bericht
Ruim 38% van het pootgoed in nacontrole verlaagd
Verlagingspercentage nacontrole pootaardappelen op

Verlagingspercentage nacontrole pootaardappelen op 38%

19 sep 2019 Bericht
Verlagingspercentage nacontrole pootaardappelen op 38%
NAK: tweede veldkeuring voor 50 procent afgerond

NAK: tweede veldkeuring voor 50 procent afgerond

9 jul 2019 Bericht
NAK: tweede veldkeuring voor 50 procent afgerond


Vakpartner nieuws

Boxenwasser: “Gemiddeld vijftig kisten per uur was

Boxenwasser: “Gemiddeld vijftig kisten per uur wassen”

26 sep 2019 Bericht Mechatec
Boxenwasser: “Gemiddeld vijftig kisten per uur wassen”
Regiobezoeken bij ‘Vision on Tour 2020’ van Tolsma

Regiobezoeken bij ‘Vision on Tour 2020’ van Tolsma Grisnich

9 sep 2019 Bericht Tolsma-Grisnich
Regiobezoeken bij ‘Vision on Tour 2020’ van Tolsma Grisnich
De BF 280 is een compleet andere machine

De BF 280 is een compleet andere machine dan de standaard kistenvuller

2 sep 2019 Bericht Mechatec
De BF 280 is een compleet andere machine dan de standaard kistenvuller

Bezoek onze vakpartners

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Verder zonder cookies