Labels

Boer Bewust 24 nov 2016 ‘Boer Bewust’ laat het verhaal horen van de uitmuntende gangbare sector Bericht De boodschap is helder: juist ook de gangbare boeren zijn bewust met hun vak bezig. ‘Boer Bewust’ laat het verhaal horen van de uitmuntende gangbare sector
Skal introduceert middelenlijst voor biologisch 16 nov 2016 Skal introduceert middelenlijst voor biologische telers Bericht Om biologische boeren beter van dienst te zijn gaat Skal eind 2016 een overzicht (inputlijst) aanbieden van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen Skal introduceert middelenlijst voor biologische telers
Nieuw bij Nautilus: ondersteuning bij omschakeling 28 okt 2016 Nieuw bij Nautilus: ondersteuning bij omschakeling Bericht Eerste omschakelbijeenkomst: 1 november 2016. Nieuw bij Nautilus: ondersteuning bij omschakeling
Efficiënt grondgebruik meer effect op klimaat 25 okt 2016 Efficiënt grondgebruik meer effect op klimaat dan aanleg bossen Bericht Efficiënt gebruik van grond en de verbouw van landbouwgewassen heeft volgens LTO Nederland een gunstifer effect op het klimaat dan de aanleg van 100.000 hectare bos. Efficiënt grondgebruik meer effect op klimaat dan aanleg bossen
Telen van groenbemesters zorgt voor nalevering 14 okt 2016 “Telen van groenbemesters zorgt voor nalevering stikstof, betere bodemstructuur en een rijker bodemleven” Bericht Het telen van groenbemesters is heel belangrijk voor de bodem. Het legt een mooie basis voor het komende jaar.” “Telen van groenbemesters zorgt voor nalevering stikstof, betere bodemstructuur en een rijker bodemleven”
Agrifirm Nedersoja 6 sep 2016 Nieuwe rassen van Agrifirm maken 'Nedersoja' mogelijk Bericht Praktijkervaringen tonen aan dat de sojateelt in Nederland haalbaar is. Door Wageningen University & Research worden in samenwerking met Agrifirm eiwitrijke en vroegrijpe sojarassen onderzocht die geschikt zijn voor de Nederlandse bodem Nieuwe rassen van Agrifirm maken 'Nedersoja' mogelijk

Bezoek onze vakpartners

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Verder zonder cookies